Historien om LEDAB

Grundlagt i 2019 med ét formål; skabe markedets bedste arbejdslys
LEDAB blev grundlagt i 2019 efter at virksomhedens grundlægger havde tilbragt flere år i udlandet. Efter årevis i Australien kunne virksomhedsstifteren få viden og erfaring på et af verdens mest avancerede markeder for LED-eftermontering. Den viden der blev opnået blev efterfølgende konverteret til en produktportefølje, som er testet og bevist mange gange for kunder i Europa.

LEDAB har udviklet sig stabilt og hurtigt siden det blev grundlagt for at imødekomme ændrede markedskrav. Den specielt udviklede “RAPTOR” produktlinje kan bestemt ses som et højdepunkt, men det afspejler kun udgangspunktet for den kommende udvikling.

Alle produkter er markedsledere med hensyn til lysstyrke og frem for alt kvalitet.

FAQ

1. Hvorfor vælge LEDAB?

LEDAB’s produktportefølje består af tysk designet LED-arbejdslys, hvor kvalitet, enkel montering, stor og koncentreret lysspredning samt lavt wattforbrug har topprioritet.

2. Hvor længe holder LEDAB produkterne?

Alle LEDAB produkterne er konstrueret med fokus på lang levetid, hvor alle lys har en levetid på omkring 50.000 timer. Det sker fordi samtlige produkter er udstyret med køleribber, der sørger for den nødvendige bortledning af varmen fra de højeffektive LED’er. Derudover er alle arbejdslys designet med et vandtæt hus og vandtæt stik.

3. Hvorfor købe vores lyspakker?

For at gøre det nemt for dig, har vi sammensat skræddersyet komplette pakkeløsninger til hver enkelt traktor. Her kan du vælge mellem Basis-lyspakken og Premium-lyspakken, som sikrer at du finder de helt rigtige lys som passer til dit behov – til den helt rigtige pris! Derudover har vi valgt at tilbyde dig henholdsvis 5 procent på Basis lyspakker og 10 procent rabat på Premium lyspakker.

4. Kan LEDAB arbejdslys bruges på alle køretøjer?

Alle LEDAB arbejdslys er designet med et Deutsch-stik, som er et vandtæt stik. Deutsch-stikket medfølger som en del af alle lys når du køber hos os, for at sikre os at det bliver så enkelt som muligt for dig, at kunne erstatte dine gamle lys med nye LEDAB arbejdslys. Det betyder at LEDAB arbejdslysene kan bruges på langt de fleste maskiner og køretøjer.

5. Hvilken garanti er der på LEDAB arbejdslys?

Hos os har levetiden på lyset en høj prioritet, og det betyder også er vi tilbyder en garanti på produkterne på 2 år, med forudsætning for at lampen ikke bliver beskadiget, men gælder kun hvis lyset ikke virker mere.

6. Kan jeg selv montere arbejdslysene?

Til alle LEDAB produkterne tilhører rustfrie beslag, hvilket er med til at understøtte produkternes høje kvalitet. Det gør selve montagen let og tidsbesparende.

7. Kan jeg retunere mine varer?

Hos os er det vigtigt at at du er tilfreds med produkterne, og derfor tilbyder vi 14 dages fuld returret.

8. Kan jeg kun købe her på siden?

Hos os sætter vi stor pris på at hjælpe og rådgive dig med at få et overblik over mulighederne indenfor LEDAB produkterne. Det kan ske både via telefon, mail men også gennem fysiske besøg, hvor du har mulighed for at se alle produkterne.

Så tøv ikke med at kontakt os, så finder vi en løsning som passer til dig.

9. Hvorfor er LED lys mere energi effektivt end andet lys?

Designet af lysdioderne muliggør en meget effektiv lyseffekt med en lille mængde brug af elektricitet (watt). Mere præcist sagt, konverterer en LED omkring 90% af den tilgængelige elektricitet til lys, mens traditionelle glødelamper/halogenlamper kun administrerer omkring 10-15%. Resten går tabt i form af varme. Dette betyder, at lysdioder er meget mere effektive med mindre varmeudvikling og emission. Dette kan dog også føre til problemer i den koldere sæson. Hvis du er ude ved meget lave temperaturer og for eksempel snefald, kan glasset med LED’er også fryse. Derefter tilstoppes glasset med sneen og svækker udsigten. Til dette formål tilbyder LEDAB EVEREST med en opvarmetglas inden for arbejdslamper.

10. Hvad er forskellen mellem CREE, OSRAM OG EPISTAR LED-chips?

Den største forskel mellem CREE LED, OSRAM og Epistar er den chipteknologi, der er indbygget. CREE og OSRAM LED-chips er af højeste kvalitet i LED-belysningsindustrien og producerer flere lumen per watt ved en højere effektivitetshastighed end andre chipproducenter. Derfor er forlygter, hvor CREE- og OSRAM LED-chips bruges, også dyrere end de andre LED’er. LEDAB er udelukkende udstyret med CREE og OSRAM, som er med til at sikre den enorme lysspredning og kvalitet.

Jonas Overgaard

Jacob Overgaard

Distribution i Skandinavien - Bøgely Trading

Bøgely Trading er en virksomhed beliggende på Limfjordsøen Mors. Virksomheden har afsæt i praktisk landbrug, og vi beskæftiger os med salg af unikke og effektive produkter til hovedsageligt landbrug. Bøgely Trading har i 2020 indgået et samarbejde med den tyske virksomhed LEDAB, som betyder at vi er blevet eksklusiv importør og distributionsansvarlig for LEDAB produkterne i Skandinavien. LEDAB produkterne henvender sig både til landbrug og entreprenørmaskiner, såvel også til lastbiler og andre køretøjer.

Vi vil i tæt samarbejde med LEDAB i Tyskland sikre den bedste kvalitet, attraktive priser og give gode råd til både montering og valg af lys. Derudover vil vi gøre det så enkelt og overskueligt som muligt for vores kunder at skifte stearinlys ud med nye LEDAB lys, som ganske enkelt gør NAT TIL DAG. Det sker gennem komplette pakkeløsninger til udvalgte modeller.